Schrijf je in voor de auditie in Hilversum op 2 april.

Of maak je eigen auditie-video.

Van je collega’s moet je het hebben.

Vraag het ze gewoon!

Wij kunnen het allemaal wel mooi vertellen en verkopen, maar: niemand waar je meer aan hebt dan aan je toekomstige collega’s. Onderstaand een selectie van UniStarz (zo noemen we ze) die je graag meer vertellen over werken bij UniKidz. En dan vooral de dingen die wij vergeten zijn.

Cheryl Pieterse

Als Cheryl voor een dag weer kind mocht zijn, dan zou ze de film Alladin op repeat zetten en met een bord pasta op de bank zitten. Tegenwoordig mag je haar om 3 uur 's nachts wakker maken voor een bord patat.

Nabila Oulad ben Youssef

Nabila zou als 1 dags-vogel de wereld rondvliegen. Ze heeft iets met vliegen want de vliegeraar is ook haar favoriete boek. Zonder Red Bull en haar gezin vliegt zij niet naar de maan.

Kelsey van der Velde

Dit is Kelsey. Gezelligerd. Baklava en stroopwafel fanaat. Ze regelt wat af en kletst 5 kwartier in een uur. Alles wat je zoekt in een teamleider.

Dennis van Gerven

Met zijn koppigheid gaat hij uitdagingen graag aan. Zijn vrije tijd brengt hij klussend en spelend met de kids door. Dennis gaat naar de maan en neemt mee: een zak snoep voor de Aliens. Daar maak je vrienden mee.

Cherish Hanser

Een kei in praten en dol op het Surinaamse eten van haar oma. Leuke dingen doen met het gezin doet ze het liefst, maar haar rust is heilig, o wee als je haar wakker maakt om 03.00 uur 's nachts!

Stephanie Schouten

Ze is bang voor kleine beestjes, maar ze stapt wel stoer op een paard. Ze vindt zichzelf niet avontuurlijk, maar ze zou wel naar de maan vertrekken met alle lieve mensen waar ze van houdt.

Hanan ben Malik

Hanan is een goeie samenwerker, zolang je haar ’s nachts maar met rust laat. Maar ’s ochtends ben je welkom als je een hardgekookt eitje meebrengt.

Els van der Linde

Dit is Els. En Els zou best een dag willen ruilen met een giraf. Ze zou uit de hoogste boom blaadjes eten. Als mens houdt ze van roeien, hardlopen en lekker wandelen in duinen of het bos.

Esther van Emden

Verhalen bedenken en schrijven, daar is ze een kei in. En als ze terug kon in de tijd, had ze leren toveren. Stiekem is zij ook een toverfee. Of dat werkelijkheid of fantasie is? Alleen Esther kan het weten.

Suzanne Visser

Suzanne keek vroeger alles van Disney, maar vermaakt zich nu prima met Netflix. Een zondag brengt zij het liefst relaxed door met de kids maar ook voor een rondje sparren in de boksring deinst zij niet terug.

Timo de Reus

Timo zou al z’n matties meenemen naar de maan. Hij is dol op hamburgers maar traint de calorieën er net zo hard weer af door lekker te voetballen.

Jeri Pannevis

Kiezen tussen LEGO en Breaking Bad vindt Jeri lastig, maar je mag haar gerust om 3 uur ’s nachts wakker maken. Moet je wel naast haar bed staan met Ben & Jerry’s Salted Caramel.

Fatima El Morabit

Fatima vindt knutselen rustgevend om te doen en ze schrijft heel graag gedichten, maar dan moeten de spinnen wel uit haar buurt blijven, anders komt er niks uit haar vingers.

Aimee Peroti

Met een miljoen spijkers zou ze lekker gaan knutselen. Dat laatste vindt ze sowieso heerlijk om te doen. Als ze weer een dag kind had kunnen zijn zou Aimee de hele dag knuffelen met opa en oma.

Sheila Rahamal

Sheila houdt van activiteiten organiseren, maar haar zondag brengt ze graag door met familie. Lekker Netflixen, muziek, dansen en zingen doet ze maar al te graag.

Van je hobby je werk maken?

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook altijd!