Schrijf je in voor de auditie in Hilversum op 2 april.

Of maak je eigen auditie-video.

Je moet wel een beetje bij ons passen, dus we nemen niet zomaar iedereen aan.

Over jou

Laten we eerlijk zijn: de banen in de opvangbranche liggen voor het oprapen. Het aantal kinderdagverblijven schiet als paddenstoelen uit de grond. Kortom, als werkzoekende zit jij gebakken – je hebt het voor het uitzoeken.

En hartstikke mooi, al die ronkende verhalen op al die websites. Over hoe geweldig ‘Opvang Zus’ of ‘Opvang Zo’ wel niet is, en hoe tof het is als je er kunt werken. Maar wij hebben het liever even over jou. En wat die tsunami aan banen voor pedagogisch medewerkers nog meer veroorzaakt.

Want hoe gek het ook klinkt, ook wij profiteren van die overspannen arbeidsmarkt. Het dwingt ons namelijk tot nadenken. Stilstaan bij wat ons uniek maakt. Waarom iemand nou echt voor UniKidz zou moeten kiezen. Wat is dat voor een type, dat écht bij ons past? Daar hebben we inmiddels wel een helder beeld bij, dus kijk maar of je jezelf erin herkent.

Over jou.

Je werkt graag met kinderen, maar lege titelfuncties daar bedank je voor. Omgaan met kinderen voelt voor jou aan als een gave. Je bent er goed in, omdat je niet anders kan. En de combinatie van je hobby’s, je talenten en je vaardigheden is waarom jij gekozen wilt worden voor een functie. Wat jij wilt is: gezien worden. Om wie jij bent. Dat je (verborgen) talent en je passie voor muziek, theater, kunst, sport of bloemschikken gezien wordt als een onderscheidend vermogen. Je wilt je talent delen, je hobby uitoefenen, terwijl je het meest bijzondere in de wereld mag doen: kinderen helpen zichzelf te ontdekken. Je neemt hun onzekerheid weg, door te laten zien dat vallen en opstaan bij het leven hoort. Dat het hoort bij het bereiken van perfectie. Maar je leert ze ook dat perfectie niet altijd het doel hoeft te zijn. Je bent erbij wanneer nieuwe pogingen keer op keer mislukken, maar je bent er ook bij als het wel lukt. Je ziet ze groeien. En jij groeit mee.

Je bent opgeleid – of niet. Want in dat laatste geval leiden wij je gewoon op. En nee, je hoeft echt niet alleen onder de 25 te zijn, aan het begin van je leven te staan en de hele dag op Insta te scrollen. Juist mensen die wat ouder zijn, nóg meer levenservaring hebben en misschien zelfs wel een carrièrreswitch overwegen – daar zijn we ook heel erg in geïnteresseerd. Dus ben je tussen de 40 en 60? Ook meer dan welkom!

En oh ja: mocht je niet bepaald geïnteresseerd zijn in een vaste baan, maar een typische ‘hosselaar’ zijn: ook leuk. Doe jij verder maar lekker wat je erbij wilt doen, waar jij zin in hebt. Dus als je een ondernemend type bent, ingeschreven bij de KvK en niet op zoek naar ‘lifetime employment’ in een baan van 36 uur per week voor de komende 25 jaar? Neem maar even contact op, want ook dan komen we er wel uit.

Van je hobby je werk maken?

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook altijd!