Schrijf je in voor de auditie in Hilversum op 2 april.

Of maak je eigen auditie-video.

De meest eigenwijze kinderopvang van Amsterdam, en: omgeving.

Over UniKidz

UniKidz is begonnen met een moeder, een dochter en een opvang die er niets van bakte. De dochter ging naar een plek waar de leidsters zo graag naar huis wilden, dat ze nog net niet zelf moest afsluiten.

De moeder zag dit en dacht: “Dit kan beter”. Ze creëerde een opvang die aanvoelde als een tweede huis. Een opvang waar kinderen hun talenten ontdekken en gestimuleerd worden om vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn, fouten te maken en te leren dat nieuwe pogingen wagen onderdeel van het leven is. Een plek waar kinderen lekker vies mogen worden, omdat er binnen een setje schone kleding op hen wacht. Een plek waar kinderen liever blijven dan gaan.

Bij UniKidz krijgen kinderen om de 10 weken een ander activiteitenprogramma waarbij onze labels – FitKidz, SkillsKidz, SoulKidz en MindKidz – centraal staan.

Inmiddels zijn we een gevestigde naam in Amsterdam en omgeving. We hebben een wachtlijst van ouders die niet kunnen wachten tot we ons in hun regio vestigen.  We zijn onafhankelijk. We willen onze eigen koers bepalen, onze eigen beslissingen nemen, op basis van liefde, vrijheid en oprechtheid.

Nog meer vanzelfsprekends? Ja: een veilige, liefdevolle en inspirerende werkomgeving, waar je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen.

Dat klinkt cheesy hè? Tot we het beestje bij de naam noemen. Want huidskleur, geaardheid of religie interesseren ons niet. Wij zijn allemaal mensen en zo divers als dat onze opvangkinderen zijn, zo divers is ons team.

Nog meer? Ja hoor, een hele waslijst: leuke teamuitjes, een fijne werkomgeving, de tofste collega’s. Je kent ze wel, van andere ‘werken bij’-sites. Want even eerlijk: dit zijn toch dingen die elke werkgever noemt? Dus we hebben het lijstje teruggebracht naar 4 dingen die ons echt onderscheiden van de opvang drie straten verderop.

1.

Met stip, zelfs. Jouw werk voelt bij ons als een hobby. Hou je van dans en theater, dan is het SoulKidz team iets voor jou. Hou je van sport en bewegen, word dan onderdeel van het FitKidz team. Hou je van op zoek gaan naar antwoorden op onze challenges, dan zit het MindKidz team op jou te wachten. Tot slot, maak en creëer je graag? Dan pas je naadloos in ons SkillsKidz team. Je bent voor een heel groot deel eigen baas. Je bepaalt zelf de invulling van je lesprogramma’s en er wordt zelfs van je verwacht dat je lekker ondernemend bent.

2.

Omgaan met kinderen voelt voor jou aan als een gave. Je bent er goed in. Heb je nog geen opleiding tot pedagogisch medewerker? Geen probleem. Wij leiden je gewoon op. Dat papiertje komt er wel.

Heb jij juist wel het papiertje op zak, maar wil jij je hobby meer tot bloei laten komen? Kom maar door. Wij zien jou zitten. Om wie jij bent. Om je (verborgen) talent dat we graag samen met jou verder willen ontwikkelen. Ook voor jou staat een opleidingstraject klaar.

3.

Ben je een ondernemend type, ingeschreven bij de KvK? Mooi, wij houden wel van ondernemende mensen! We bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen. Buiten ‘werktijd’ kun je je eigen ZZP-activiteiten verder vorm geven. Je krijgt één keer per jaar een strippenkaart waarmee je gebruik kunt maken van onze locaties. Onze gym, kookstudio, theaterzaal, ‘makerspace’, yogaruimte, het atelier… ze zijn van jou! Geef je boksles, kookworkshop, yogales vanaf nu in één van de mooie UniKidz-ruimtes.

4.

Jóuw ontwikkeling ondersteunen we met ons paradepaardje: de UniKidz Academy. Ons opleidingsinstituut waar je cursussen volgt en diploma’s haalt waar je de rest van je loopbaan van profiteert. Dát is toch wat je wilt?

Oh ja, voor je eigen kinderen kun je natuurlijk (tegen een fikse korting) gebruik maken van onze opvang.