Schrijf je in voor de auditie in Hoofddorp op 20 april.

Of maak je eigen auditie-video.

Een werkplek waarbij je jouw unieke talent dagelijks overdraagt op de volgende generaties? Die kans ligt nu voor je neus - grijp hem!

Schrijf je in voor de auditie in Hoofddorp op 7 juni.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je wilt een baan waarbij je iets extra’s kunt toevoegen aan de wereld om je heen met jouw unieke talent. Je wilt mensen dingen leren, op een andere manier naar de werkelijkheid leren kennen. Je wilt er toe doen en kennis overbrengen. Je wilt niet vast zitten aan een 9-tot-5 keurslijf, je bent immers niet voor niks creatief. Of sportief. Of inventief. Je sport er op los, je tekent, je componeert, je acteert, je zingt, je kookt de sterren van de hemel of je maakt dagelijks een vogelnestje op een strakgespannen kabel. Maar… straatartiest worden was nooit je droom. En met je talent alleen kan je nét niet de huur betalen. Je weet niet zo goed waar je het zoeken moet, en of je wel door wilt op de manier zoals je het nu doet. Of: je wilt na jaren zwoegen voor eens en voor altijd een carrièreswitch maken waarmee alles wél op z’n plek valt.

Zou het dan niet geweldig zijn om alles wat jij kunt, wat jij geleerd hebt, waar jij goed in bent te leren aan honderden nieuwsgierige en leergretige kinderen? Die alles nog grenzeloos opzuigen en al jouw kunde met stralende ogen en in dankbaarheid ontvangen.

Dat kan! Door te komen werken bij UniKidz, een heel bijzonder kinderopvangconcept in Amsterdam en omstreken. We zoeken voor dit jaar maar liefst 40 nieuwe mensen, en wat ons betreft hoef je niet eens opgeleid te zijn als pedagogisch medewerker (Dat regelen we namelijk gewoon ). Als je maar een uniek talent hebt, en een ‘beetje’ (…kuch…) affiniteit met kinderen, met de nieuwe generatie.

Hoe zou het zijn als je van je werk je hobby weet te maken? En genoeg tijd over houdt om van je hobby je werk te maken?

Stel je voor: een dag of twee, of drie, of vier per week (wat jij wilt) trek je ’s ochtends de deur achter je dicht en ga je lekker doen waar je voor geboren bent: je talent leven en daarmee tegelijkertijd een hele nieuwe generatie iets nieuws leren. Of je nu een geweldige kok bent, een gedreven stylist, een échte ‘maker’, een technicus wiens handen maken wat zijn ogen zien of een sterren-van-de-hemel-danseres: bij UniKidz ben je meer dan welkom. Juist jou, juist jouw talent hebben we nodig hier. En ja: daarbij hou je genoeg tijd over om ook nog een bestaan op te bouwen naast je ‘baan’ als pedagogisch medewerker – van hosselaars houden wij juist. Je zou wel gek zijn toch, om je hele leven maar één ding te doen? Een beetje afwisseling is wat jij nodig hebt, en wat wij je bieden. Bij ons kun je terecht als ZZP-er, waarbij we je ook nog eens helpen een nóg betere ondernemer te worden (maar als je ‘gewoon’ een baan wilt kan het ook, hoor). En oh ja: we zijn echt niet alleen op zoek naar Millennial’s of Generation-Z: integendeel. Juist mensen met levenservaring vinden we interessant – en onze kinderen ook.

Hoe het zit met die secundaire arbeidsvoorwaarden? Wat dacht je zelf?

Bij UniKidz leeft iedereen zijn droom, maar dat betekent niet dat we je niet in de watten gaan leggen. Sterker nog: naast een heerlijke baan met geweldige collega’s en een dankbare groep kinderen waar je het allemaal voor doet, gaan we heel goed voor je zorgen. Lees maar even mee:

  • De mogelijkheid om door ons opgeleid te worden tot pedagogisch medewerker.
  • Een prima salaris volgens de CAO.
  • Je bent voor een heel groot deel eigen baas. Je bepaalt zelf de invulling van je lesprogramma’s en er wordt zelfs van je verwacht dat je lekker ondernemend bent.
  • Je krijgt 1x per jaar één strippenkaart zodat je buiten werktijd ook eigen ZZP-activiteiten kunt ontwikkelen en hierbij onze locaties gratis mag gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan onze ‘makerspace’ onze theaterzaal of onze gym.
  • Ook bieden we een coaching programma voor jou als startend ondernemer t.w.v. € 10.000,-. Daarin ga je een week lang begeleid worden door de beste (business)coaches denkbaar (en door ons, natuurlijk). De eerste week organiseren we al in september 2022 in het land van herkomst van onze oprichtster: Montenegro.
  • En dan het neusje van de zalm. De crème de la crème. Ons paradepaardje: de UniKidz Academy. Ons opleidingsinstituut waar je cursussen volgt en diploma’s haalt waar je de rest van je loopbaan van profiteert.
  • En oh ja: daarnaast kunnen je eigen kinderen (tegen een fikse korting) natuurlijk gebruik maken van onze opvang. 

Schrijf je in voor de auditie in Hoofddorp op 20 april.

Of maak je eigen auditie-video.

Geloof ons niet zomaar op onze blauwe ogen. Vraag het gewoon aan je nieuwe collega’s.

Wij kunnen het natuurlijk allemaal wel mooi vertellen, maar veel interessanter is het om het te horen uit de monden van de mensen die hier al (een tijdje) werken. Kelsey bijvoorbeeld. Of Jeri, Fatima, Mirte, Suzanne, Hanan, Nabila, Cheryl en Melissa. Je vindt ze hier op deze pagina allemaal bij elkaar. Inclusief hun contactgegevens.

Auditie doen? Is dat niet een beetje een gekke manier om te solliciteren?

Nou, nee. Dat vinden wij niet. Omdat wij bij UniKidz sowieso de zaken heel anders aanpakken, leek het ons juist een goed idee om niet die standaard sollicitatieprocedure uit de kast te trekken. Maar om jou live te kunnen zien ‘shinen’ op de plek waar je thuishoort: een podium.

Vandaar dat we een echt theater hebben geregeld, het Oude Raadhuis in Hoofddorp (één van onze filmpjes is daar ook opgenomen), op 7 juni a.s. Daar mag je laten zien waar jij goed in bent, waar jij blij van wordt, waar jij onze kinderen mee gaat inspireren. Zorg je dat je er ook snel bij bent? Het loopt al behoorlijk vol!

Veelgestelde vragen. En hun antwoorden, natuurlijk.

Nee hoor, hoeft niet per se. Ook wij kunnen je hier intern opleiden tot pedagogisch medewerker.

Zeker. Sterker nog – wij houden juist erg van ondernemende mensen, die nog véél meer doen naast hun ‘werk’.
Dan krijg je van ons alle details met betrekking tot de auditie, en houden we je nauwgezet op de hoogte tot aan 20 april a.s.

Van 09:00 tot 17:00. Gekke tijden, eigenlijk – want wij houden helemaal niet van negen tot vijf. Maar ja: we konden er niet eerder in. En niet langer blijven.

Onze oprichtster, uiteraard: Svetlana. Daarnaast Kim Poncia, onze HR-manager. Maar ook Gökhan Gedik (voormalig Europees Kampioen boksen) en Mouna Laroussi, de actrice die ook in één van onze filmpjes speelt.

Natuurlijk, bel of mail anders even met Kim of Marlous.

Mag, maar hoeft niet. Iedereen is welkom bij ons, maar we hebben een extra oogje op mensen met levenservaring. Zo tussen de 40 en 60. Die nog één keer carrièrestap willen maken waar ze écht gelukkig van worden. En ja: ook die kunnen wij opleiden.

Zelf vinden we van wel. Als jij dat ook vindt, hebben we een match. Als jij die auditie maar een stom idee vindt: helemaal prima. De banen in de Kinderopvang liggen voor het oprapen – dus je komt ook vast wel ergens anders aan de slag.