Van je hobby je werk maken.

Waar wacht je nog op?

Pedagogisch medewerker BSO

bij UniKidz

Ieder mens is uniek, maar jij hebt net een beetje extra. En dat beetje is precies wat wij zoeken. Wij zijn UniKidz: de meest eigenwijze kinderopvang van Amsterdam en omstreken en wij zoeken een UniStar!

Kom werken als pedagogisch medewerker bij onze BSO.

Van alleen het opvangen van kinderen gaat jouw hart niet sneller kloppen. Logisch, want met een kop koffie in een hoekje zitten terwijl je ‘een oogje in het zeil houdt’ zodat ‘er geen ongelukken gebeuren’, dat kan iedereen. Bovendien, daarvoor ben jij veel te getalenteerd. En dat unieke talent van jou, dat wil je graag doorgeven aan kinderen. Want daar wordt jij pas écht gelukkig van. Net als die kinderen trouwens. En guess what, dat is nou precies wat je bij ons mag komen doen.

 

Over UniKidz

UniKidz is begonnen met een moeder, een dochter en een opvang die er niets van bakte. De dochter ging naar een plek waar de leidsters zo graag naar huis wilden, dat ze nog net niet zelf moest afsluiten.

De moeder zag dit en dacht: “Dit kan beter”. Ze creëerde een opvang die aanvoelde als een tweede huis. Een opvang waar kinderen hun talenten ontdekken en gestimuleerd worden om vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn, fouten te maken en te leren dat nieuwe pogingen wagen onderdeel van het leven is. Een plek waar kinderen lekker vies mogen worden, omdat er binnen een setje schone kleding op hen wacht. Een plek waar kinderen liever blijven dan gaan.

Bij UniKidz krijgen kinderen om de 10 weken een ander activiteitenprogramma waarbij onze labels – FitKidz, SkillsKidz, SoulKidz en MindKidz – centraal staan.

Inmiddels zijn we een gevestigde naam in Amsterdam en omgeving. We hebben een wachtlijst van ouders die niet kunnen wachten tot we ons in hun regio vestigen. Om te kunnen blijven groeien kunnen we jouw hulp dan ook goed gebruiken. Word ook een UniStar!

 

“Klinkt super leuk allemaal, maar wat bieden jullie mij aan?”

Niet het minste. Naast unieke collega’s, een super werksfeer en oneindige waardering bieden wij je een contract voor bepaalde tijd en zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen als aanvulling op je huidige opleiding. Ook krijg je toegang tot de UniKidz Academy waar je trainingen kan volgen. Daarnaast ontvang je:

 • een goed maandsalaris op basis van de CAO (inschaling op basis van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering
 • 210 vakantie uren op basis van 36 uur per week
 • korting op opvang via de UniKidz ‘eigen-kind-regeling’
 • de leukste teamuitjes, ieder jaar een weekend weg met alle leidinggevenden en een jaarlijks kerstfeest waar nog lang over gesproken wordt
 • aantrekkelijke aanbrengbonus nieuwe collega(’s).

 

Wat maakt jou de ideale aanwinst voor UniKidz?

Bij UniKidz houden wij van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en een echt verschil willen maken. Mensen die altijd het overzicht houden, maar die ook creatief en hands-on zijn. Mensen zoals jij.

Jij bent iemand die:

 • oog heeft voor wat kinderen bezighoudt
 • een energieke doener is
 • blij wordt van het begeleiden van kinderen
 • in staat is om duidelijk met kinderen en hun ouders te communiceren
 • planmatig werkt
 • verantwoordelijkheid neemt
 • zijn/haar mening durft te geven
 • soms ook zijn/haar ongelijk durft toe te geven
 • jouw talent met passie en plezier over kan dragen op de kinderen
 • een vrolijke en betrouwbare aanvulling op ons team is.

Voor deze vacature vinden wij het belangrijk dat je:

 • beschikt over de juiste opleiding en diploma’s. Dat kan ook een afgeronde dans/sport/theater opleiding zijn (tip, check hier even om te zien of jouw diploma voldoet)
 • constructief bent in het samenwerken met je collega’s
 • een voorbeeld bent voor de maatschappij, wat wordt bevestigd door de VOG (verklaring omtrent gedrag) die je aan ons kunt overleggen
 • zowel persoonlijk als binnen de organisatie wil leren en groeien.

 

Wij denken dat je dit nog wilt weten:

Als pedagogisch medewerker stimuleer je het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert zowel stabiliteit als vertrouwen. Naast alle liefde en tijd die je in de kinderen steekt, vergeet je natuurlijk niet om ook de ouders op de hoogte te houden. Na elk gesprek met jou weet iedere ouder het weer zeker: UniKidz biedt mijn kind zoveel meer dan alleen opvang…

Binnen ons creatieve concept bieden wij activiteitenprogramma’s aan, waarin jij een hoofdrol kunt spelen. UniKidz biedt je de unieke kans om jouw passie voor dansen, zingen, golfen, koken, etc. te delen met de kinderen. Zo krijgen de kinderen iets extra’s mee, wat alleen jij ze kunt geven. Waarmee je ze blij maakt, inspireert en motiveert en waarvan ze hun leven lang profiteren.

Maar het belangrijkste dat we van je vragen is dat je gewoon heel goed bent in wat je doet met de kinderen en oprechte interesse hebt in hun ontwikkeling. Want daar worden zij blij van, en wij ook. En, daar durven we wel om te wedden, jij ook?

 

Solliciteren

Ben jij die dansende, sportende, acterende of zingende pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan wachten wij natuurlijk met smart op jouw CV. Een motivatiebrief mag er altijd bij, maar voel je niet verplicht. We hopen je snel te spreken.

Wil je meer weten over de functie? Nena vertelt je er graag alles over. Je kunt haar bereiken via 085 – 580 7000 of werken@unikidz.nl.

Onze locaties

De UniKidz locaties vind je in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Lisse en Wervershoof. 

Ons Manifest

Hoe wij denken? Hoe wij werken? Hoe wij leven? Hoe wij ademen? Waar wij elke dag weer met plezier voor opstaan?