Schrijf je in voor de auditie in Hilversum op 2 april.

Of maak je eigen auditie-video.

De ontwikkeling van jouw talent is nét zo belangrijk als dat van de kinderen.

UniKidz Academy

Het woord ‘talentontwikkeling’ is ongetwijfeld het meest gebruikte woord op deze site. En terecht: het is de basis van ons denken, van ons handelen, van ons hele wezen.

Maar: de ontwikkeling van talent houdt niet op bij de kinderen waar we dagelijks over waken, en voor zorgen. Ook jouw talent is nét zo belangrijk, dus de ontwikkeling daarvan ook. En reken maar dat we je daar de mogelijkheden voor bieden, dat we dat faciliteren. In het belang van de kinderen, in jouw belang en daardoor ook: in ons belang.

Of je nu manager bent, of ‘gewoon’ medewerker: dat vinden we hier niet zo interessant. Voor ons is iedereen gelijk en dús krijgt ook iedereen dezelfde kansen. Met mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, die pro-actief zijn, leergierig en gretig en daardoor alleen al het verschil maken, blijven we graag in gesprek. Continue. Over kansen, over mogelijkheden, over de toekomst.

Als jij je wilt blijven ontwikkelen op een bepaald vlak, of zelfs wilt doorgroeien naar een leidinggevende functie, dan bieden wij je daarvoor alle ruimte – met de UniKidz Academy.

Op de UniKidz Academy bieden we tal van trainingen of zelfs geheel op maat gemaakte opleidingsplannen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij je doelen haalt – misschien wel eerder dan je denkt ook.

Of je nu wel of niet (al) pedagogisch gediplomeerd bent, op de UniKidz Academy kun je je ontwikkelen óf jouw ervaring inbrengen via de vier grondpijlers onder ons bedrijf:

Maken & creëren

Sport & beweging

Muziek, dans & cultuur

Onderwijs & ontwikkeling

Schrijf je in voor de auditie in Hilversum op 2 april.

Of maak je eigen auditie-video.

Heb je talent voor ondernemerschap? Ook dan gaan we je verder brengen met onze unieke Bootcamp Ondernemen (2x per jaar).

Bij UniKidz houden we wel van ondernemende mensen. Sterker nog: we krijgen er geen genoeg van. Van mensen die niet in een hokje passen. Van mensen die hun eigen weg gaan, en naast hun werk voor UniKidz ook nog aan het bouwen zijn aan hun eigen bedrijf. Speciaal voor hen zijn we op dit moment aan het bouwen aan een Entrepreneurial Program van een hele week, die we als het goed is in september 2022 voor de eerste keer kunnen aanbieden. Met de 10 beste en meest ondernemende werknemers gaan we in Montenegro verder schaven aan je mindset, je mentaliteit, je zakelijke vernuft en je ondernemersvaardigheden – uiteraard met een indrukwekkend team van bekende en minder bekende (business) coaches. Als jij daarbij mag zijn, weet je één ding zeker: zo’n voorsprong pakt niemand je meer af.

Wil je alvast meer weten over UniKidz Academy en/of de UniStarz Entrepreneurial Bootcamp 2022? Stuur even een mailtje aan Marlous.