Waarom UniKidz?

Bij UniKidz komen kinderen op de eerste plaats!

De banen in de opvangbranche liggen voor het oprapen. Het aantal kinderdagverblijven schiet als paddenstoelen uit de grond. En de overheid heeft bijna gratis opvang aangekondigd. Kortom, als werkzoekende zit jij in een behoorlijke positie. En hoe gek het ook klinkt, maar ook wij profiteren van een overspannen arbeidsmarkt. Het dwingt ons namelijk tot nadenken. Stilstaan bij wat ons uniek maakt. Waarom iemand nou echt voor Unikidz moet kiezen. Maar vooral ook, als je dan voor ons gekozen hebt, hoe zorgen we dan dat je blijft. Hoe zorgen we dat je groeit? Niet alleen in je functie maar ook als mens. Het is namelijk in ons belang dat jij lekker in je vel zit en voldoening haalt uit je werk. Want hoe plat en tell-sell-reclame-achtig het ook klinkt: gelukkige mensen betekent gelukkige kinderen en gelukkige ouders. Iedereen gelukkig.

Allereerst, laten we de grote roze olifant bespreken: het salaris. Daar kunnen we simpel over zijn, dat is marktconform en opgebouwd volgens een CAO.

Dan nog meer vanzelfsprekends: een veilige, liefdevolle en inspirerende werkomgeving, waar je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen. Klinkt cheesy he? Tot we het beestje bij de naam noemen. Want bij ons hoef je niet bang te zijn dat je afgewezen wordt op je huidskleur, geaardheid of religie. Wij zijn allemaal mensen en zo divers als dat onze opvangkinderen zijn, zo divers is ons team. Daarnaast kunnen natuurlijk je eigen kinders (tegen een lekkere korting) gebruik maken van onze opvang.

We hebben een hele waslijst over leuke teamuitjes, een fijne werkomgeving, de tofste collega’s, maar eerlijk: dit zijn toch dingen die elke werkgever noemt?
Dus we hebben de waslijst teruggebracht naar 4 dingen die ons ECHT onderscheiden van de opvang drie straten verderop. En we bidden/hopen/weten zeker/ dat je hierna als de wiedeweerga gaat solliciteren. Waarbij je overigens altijd. Altijd. Uitgenodigd wordt.

  1. Met stip op nummer 1. Jouw werk voelt bij ons als een hobby. Hou je van dans en theater, dan is het SoulKidz team iets voor jou. Hou je van sport en bewegen, word dan onderdeel van het Fitkidz team. Hou je van op zoek gaan naar antwoorden op onze challenges, dan zit het MindKidz team op jou te wachten. Tot slot, maak en creëer je graag? Dan pas je naadloos in ons SkillsKidz team.
  2. Je bent voor een heel groot deel eigen baas. Je bepaalt zelf de invulling van je lesprogramma’s en er wordt zelfs van je verwacht dat je lekker ondernemend bent.
  3. Je krijgt elke 6 maanden één strippenkaart zodat je buiten werktijd ook eigen ZZP activiteiten kunt geven en hierbij onze locaties mag gebruiken.
  4. En dan het neusje van de zalm. Crème de la crème. Ons paradepaardje: de Unikidz Academy. Ons opleidingsinstituut waar je cursussen volgt en diploma’s haalt waar je de rest van je loopbaan van profiteert.

En? Ben je klaar voor de auditie? Ja, je leest het goed. Auditie. Wij doen niet aan slome sollicitatiebrieven. Wij doen het anders. Bij ons doe je auditie. Live of door middel van een video. True story.

Klik maar hier

Team van UniKidz

Ontmoet je toekomstige collega's!

Sheila Rahamal

Sheila houdt van activiteiten organiseren, maar haar zondag brengt ze graag door met familie. Lekker Netflixen, muziek, dansen en zingen doet ze maar al te graag.

Els van der Linde

Dit is Els. En Els zou best een dag willen ruilen met een giraf. Ze zou uit de hoogste boom blaadjes eten. Als mens houdt ze van roeien, hardlopen en lekker wandelen in duinen of het bos.

Aimee Peroti

Met een miljoen spijkers zou ze lekker gaan knutselen. Dat laatste vindt ze sowieso heerlijk om te doen. Als ze weer een dag kind had kunnen zijn zou Aimee de hele dag knuffelen met opa en oma.

Timo de Reus

Timo zou al z’n matties meenemen naar de maan. Hij is dol op hamburgers maar traint de calorieën er net zo hard weer af door lekker te voetballen.

Cherish Hanser

Een kei in praten en dol op het Surinaamse eten van haar oma. Leuke dingen doen met het gezin doet ze het liefst, maar haar rust is heilig, o wee als je haar wakker maakt om 03.00 uur 's nachts!

Dennis van Gerven

Met zijn koppigheid gaat hij uitdagingen graag aan. Zijn vrije tijd brengt hij klussend en spelend met de kids door. Dennis gaat naar de maan en neemt mee: een zak snoep voor de Aliens. Daar maak je vrienden mee.