Van je hobby je werk maken.

Waar wacht je nog op?

Locatiemanager

bij UniKidz

Ieder mens is uniek, maar jij hebt net een beetje extra. En dat beetje is precies wat wij zoeken. Wij zijn UniKidz: de meest eigenwijze kinderopvang van Amsterdam en omstreken en wij zoeken een UniStar!

Kom werken als locatiemanager.

Je hebt een groot talent voor leidinggeven en een natuurlijke leiderschapsstijl waarmee je moeiteloos de locatie aanstuurt. Medewerkers lopen met je weg omdat je ze elke dag opnieuw het gevoel geeft dat je één van hen bent. Ondertussen deel je trouwens wel degelijk de lakens uit op de locatie, maar dat doe je met zoveel flair dat niemand het doorheeft. Je bent een bedrijfsmatig en commercieel talent maar je verliest, net als wij, nooit uit het oog voor wie je het allemaal doet: de kinderen. 

 

Over UniKidz

UniKidz is begonnen met een moeder, een dochter en een opvang die er niets van bakte. De dochter ging naar een plek waar de leidsters zo graag naar huis wilden, dat ze nog net niet zelf moest afsluiten.

De moeder zag dit en dacht: “Dit kan beter”. Ze creëerde een opvang die aanvoelde als een tweede huis. Een opvang waar kinderen hun talenten ontdekken en gestimuleerd worden om vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn, fouten te maken en te leren dat nieuwe pogingen wagen onderdeel van het leven is. Een plek waar kinderen lekker vies mogen worden, omdat er binnen een setje schone kleding op hen wacht. Een plek waar kinderen liever blijven dan gaan.

Bij UniKidz krijgen kinderen om de 10 weken een ander activiteitenprogramma waarbij onze labels – FitKidz, SkillsKidz, SoulKidz en MindKidz – centraal staan.

Inmiddels zijn we een gevestigde naam in Amsterdam en omgeving. We hebben een wachtlijst van ouders die niet kunnen wachten tot we ons in hun regio vestigen. Om te kunnen blijven groeien kunnen we jouw hulp dan ook goed gebruiken. Word ook een UniStar!

 

“Klinkt super leuk allemaal, maar wat bieden jullie mij aan?”

Niet het minste. Naast unieke collega’s, een super werksfeer en oneindige waardering bieden wij je een contract voor bepaalde tijd en zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen als aanvulling op je huidige opleiding. Ook krijg je toegang tot de UniKidz Academy waar je trainingen kan volgen. Daarnaast ontvang je:

 • een goed maandsalaris op basis van de CAO kinderopvang, schaal 9
 • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering
 • korting op opvang via de UniKidz ‘eigen-kind-regeling’
 • 210 vakantie uren op basis van 36 uur per week
 • een Macbook en iPhone in bruikleen
 • de leukste teamuitjes, ieder jaar een weekend weg met alle leidinggevenden en een jaarlijks kerstfeest waar nog lang over gesproken wordt
 • aantrekkelijke aanbrengbonus nieuwe collega(’s).

 

Wat maakt jou de ideale kandidaat voor UniKidz?

Bij UniKidz houden wij van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en een echt verschil willen maken. Mensen die altijd het overzicht houden, maar die ook creatief en hands-on zijn. Mensen zoals jij.

Jij bent iemand die:

 • oog heeft voor wat kinderen bezighoudt
 • een energieke doener is
 • planmatig werkt
 • verantwoordelijkheid neemt
 • zijn/haar mening durft te geven
 • soms ook zijn/haar ongelijk durft toe te geven
 • een vrolijke en betrouwbare aanvulling op ons team is.

Wel is het belangrijk dat je:

 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring hebt op het gebied van leidinggeven en coachen, bij voorkeur in de kinderopvang
 • sociale vaardigheden bezit voor het motiveren, stimuleren en instrueren van medewerkers
 • kunt communiceren in het Nederlands en Engels
 • een diploma hebt die je kwalificeert om te werken in de kinderopvang, en beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • constructief bent in het samenwerken met je collega’s
 • ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel bezit
 • een voorbeeld bent voor de maatschappij, wat wordt bevestigd door de VOG (verklaring omtrent gedrag) die je aan ons kunt overleggen
 • zowel persoonlijk als binnen de organisatie wil leren en groeien.

 

Wij denken dat jij dit wel wilt weten over deze functie:

Als locatiemanager werk je voor 50% mee op de groep, zodat je altijd precies weet wat er speelt. De overige 50% besteedt je aan locatiemanager-taken. Je bent hét gezicht van jouw locatie en creëert daarbij een unieke verbinding tussen de medewerkers, de locatie, de ouders en samenwerkingspartners. Ook weet je als geen ander de kansen te pakken die passen bij onze organisatiedoelstellingen. Gaat je hart al sneller kloppen?

Naast talent voor leidinggeven is het van belang dat je bedrijfsmatig sterk bent en goed kunt rekenen. Je stelt namelijk begrotingen op en zorgt ervoor dat de verhouding tussen het aantal medewerkers en het aantal kinderen altijd klopt. Binnen de locaties zorg je ervoor dat alles voldoet aan de wet- en regelgeving en dat je team het beleid volgt. Dus als de GGD een keer ‘spontaan’ op de koffie komt, dan krijgen jouw locaties een lovend inspectierapport 😉

Tijdens rondleidingen ben jij een echte ambassadeur. Je vindt niets leuker dan aan ouders te vertellen wat UniKidz zo uniek maakt. Daarnaast zet je jouw locaties op een sympathieke en doortastende manier op de kaart. Je zorgt ervoor dat ieder consultatiebureau, iedere schooldirectie en iedere bibliotheek UniKidz kent en jou leert kennen als volwaardig gesprekspartner. Relevante ontwikkelingen en kansen bespreek je direct met de operationeel directeur. Ook ben je creatief in het bedenken van nieuwe ideeën en niet bang om die te presenteren.

Als locatiemanager werk je dus zowel zelfstandig als samen, en rapporteer je rechtstreeks aan de operationeel directeur. Jij geeft iedereen (zowel je collega’s als de kinderen) de ruimte om te groeien, en creëert de veilige en vertrouwde omgeving die daarvoor nodig is. Mogelijkheden zie je van kilometers afstand, en daar komen in samenwerking met je team altijd mooie, nieuwe initiatieven uit voort.

 

Solliciteren

Ben jij die unieke locatiemanager die als geen ander weet hoe je mensen met elkaar verbindt? Dan wachten wij natuurlijk met smart op jouw CV. Een motivatiebrief mag er altijd bij, maar voel je niet verplicht. We hopen je snel te spreken.

Wil je meer weten over de functie? Nena vertelt je er graag alles over. Je kunt haar bereiken via 085 – 580 7000 of werken@unikidz.nl.

Onze locaties

De UniKidz locaties vind je in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Lisse en Wervershoof. 

Ons Manifest

Hoe wij denken? Hoe wij werken? Hoe wij leven? Hoe wij ademen? Waar wij elke dag weer met plezier voor opstaan?