Van je collega’s moet je het hebben.

Vraag het ze gewoon!

Collega’s Vertellen

Zie jij jezelf in de eerste plaats als unieke persoonlijkheid met bijzondere talenten? En pas daarna als pedagogisch medewerker? Dan ben je hier op de juiste plek.
Bij ons solliciteer je namelijk niet, maar mag je auditie doen.

Als Cheryl voor een dag weer kind mocht zijn, dan zou ze de film Alladin op repeat zetten en met een bord pasta op de bank zitten. Tegenwoordig mag je haar om 3 uur 's nachts wakker maken voor een bord patat.

Cheryl Pieterse

Met zijn koppigheid gaat hij uitdagingen graag aan. Zijn vrije tijd brengt hij klussend en spelend met de kids door. Dennis gaat naar de maan en neemt mee: een zak snoep voor de Aliens. Daar maak je vrienden mee.

Dennis van Gerven

Kiezen tussen LEGO en Breaking Bad vindt Jeri lastig, maar je mag haar gerust om 3 uur ’s nachts wakker maken. Moet je wel naast haar bed staan met Ben & Jerry’s Salted Caramel.

Jeri Pannevis

Koffie drinken?

Bel mij gewoon!

Ze is bang voor kleine beestjes, maar ze stapt wel stoer op een paard. Ze vindt zichzelf niet avontuurlijk, maar ze zou wel naar de maan vertrekken met alle lieve mensen waar ze van houdt.

Stephanie Schouten

Hanan ben Malik

Hanan is een goeie samenwerker, zolang je haar ’s nachts maar met rust laat. Maar ’s ochtends ben je welkom als je een hardgekookt eitje meebrengt.

Suzanne keek vroeger alles van Disney, maar vermaakt zich nu prima met Netflix. Een zondag brengt zij het liefst relaxed door met de kids maar ook voor een rondje sparren in de boksring deinst zij niet terug.

Suzanne Visser

Dit is Els. En Els zou best een dag willen ruilen met een giraf. Ze zou uit de hoogste boom blaadjes eten. Als mens houdt ze van roeien, hardlopen en lekker wandelen in duinen of het bos.

Els van der Linden

“Als je een baan bij UniKidz als werk ziet, dan gaat er iets goed mis”

Timo zou al z’n matties meenemen naar de maan. Hij is dol op hamburgers maar traint de calorieën er net zo hard weer af door lekker te voetballen.

Timo de Reus

Esther van Emden

Verhalen bedenken en schrijven, daar is ze een kei in. En als ze terug kon in de tijd, had ze leren toveren. Stiekem is zij ook een toverfee. Of dat werkelijkheid of fantasie is? Alleen Esther kan het weten.

Word jij onze nieuwe collega?