Van je hobby je werk maken.

Waar wacht je nog op?

Pedagogisch medewerker VVE

bij UniKidz

Ieder mens is uniek, maar jij hebt net een beetje extra. En dat beetje is precies wat wij zoeken. Wij zijn UniKidz: de meest eigenwijze kinderopvang van Amsterdam en omstreken en wij zoeken een UniStar!

Kom werken als pedagogisch medewerker bij onze VVE.

Voor alleen het opvangen van peuters kom jij je bed niet uit. Nee, jij wil er elke dag opnieuw alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze peuters de aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben. Door zo goed mogelijk voor ze te zorgen en door écht te investeren in hun ontwikkeling. Door samen te lachen en samen te huilen. Kortom, door er echt helemaal  voor ze te zijn. Zodat het later de leukste grote mensen worden, vrolijk, creatief en oprecht begaan met de wereld en de mensen om hen heen. Net als jij dus, zeg maar.

 

Over UniKidz

UniKidz is begonnen met een moeder, een dochter en een opvang die er niets van bakte. De dochter ging naar een plek waar de leidsters zo graag naar huis wilden, dat ze nog net niet zelf moest afsluiten.

De moeder zag dit en dacht: “Dit kan beter”. Ze creëerde een opvang die aanvoelde als een tweede huis. Een opvang waar kinderen hun talenten ontdekken en gestimuleerd worden om vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn, fouten te maken en te leren dat nieuwe pogingen wagen onderdeel van het leven is. Een plek waar kinderen lekker vies mogen worden, omdat er binnen een setje schone kleding op hen wacht. Een plek waar kinderen liever blijven dan gaan.

Bij UniKidz krijgen kinderen om de 10 weken een ander activiteitenprogramma waarbij onze labels – FitKidz, SkillsKidz, SoulKidz en MindKidz – centraal staan.

Inmiddels zijn we een gevestigde naam in Amsterdam en omgeving. We hebben een wachtlijst van ouders die niet kunnen wachten tot we ons in hun regio vestigen. Om te kunnen blijven groeien kunnen we jouw hulp dan ook goed gebruiken. Word ook een UniStar!

 

“Klinkt super leuk allemaal, maar wat bieden jullie mij aan?”

Niet het minste. Naast unieke collega’s, een super werksfeer en oneindige waardering bieden wij je een contract voor bepaalde tijd en zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen als aanvulling op je huidige opleiding. Ook krijg je toegang tot de UniKidz Academy waar je trainingen kan volgen. Daarnaast ontvang je:

 • een goed maandsalaris op basis van de CAO (inschaling op basis van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering
 • 210 vakantie uren op basis van 36 uur per week
 • korting op opvang via de UniKidz ‘eigen-kind-regeling’
 • de leukste teamuitjes, ieder jaar een weekend weg met alle leidinggevenden en een jaarlijks kerstfeest waar nog lang over gesproken wordt
 • aantrekkelijke aanbrengbonus nieuwe collega(’s).

 

Wat maakt jou de ideale aanwinst voor UniKidz?

Bij UniKidz houden wij van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en een echt verschil willen maken. Mensen die altijd het overzicht houden, maar die ook creatief en hands-on zijn. Mensen zoals jij.

Jij bent iemand die:

 • oog heeft voor wat kinderen bezighoudt
 • een energieke doener is
 • blij wordt van het begeleiden van kinderen
 • in staat is om duidelijk met kinderen en hun ouders te communiceren
 • planmatig werkt
 • verantwoordelijkheid neemt
 • zijn/haar mening durft te geven
 • soms ook zijn/haar ongelijk durft toe te geven
 • jouw talent met passie en plezier over kan dragen op de kinderen
 • een vrolijke en betrouwbare aanvulling op ons team is.

Voor deze vacature vinden wij het belangrijk dat je:

 • beschikt over de juiste opleiding en diploma’s (tip, check hier even om te zien of jouw diploma voldoet)
 • in het bezit bent van een VVE certificaat of bereid bent deze te halen op kosten van UniKidz, d.m.v. een studiekostenovereenkomst
 • het liefst al bekend bent met een VVE methode. Ben je bekend met Uk & Puk? Dan is dit zeker een plus
 • constructief bent in het samenwerken met je collega’s
 • een voorbeeld bent voor de maatschappij, wat wordt bevestigd door de VOG (verklaring omtrent gedrag) die je aan ons kunt overleggen
 • zowel persoonlijk als binnen de organisatie wil leren en groeien.

 

Wij denken dat je dit nog wilt weten:

Wij zijn zowel op zoek naar toppers voor de VVE groep (halve dag), als kanjers die een VVE halve dag groep willen combineren met een BSO-functie. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij gaan samen jouw ideale functie creëren. Klinkt niet slecht toch? Daarbij is het trouwens wel belangrijk dat jij het leuk vindt om het voortouw te nemen bij de implementatie van onze VVE-methode. Een uitdagende functie dus. Precies waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Je houdt je bezig met de dagelijkse opvang van onze peuters, waarbij je ze samen met je team op een liefdevolle stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Wij werken met de Uk & Puk methode, waarmee de peuters optimaal gestimuleerd worden in hun taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenen. Naast de individuele en groepsbegeleiding van de peuters zorg je er natuurlijk ook voor dat je de ouders goed op de hoogte houdt van de ontwikkeling van hun kinderen. Zodat zij keer op keer bevestigd worden in hun keuze voor UniKidz. En tot in hun vezels voelen dat hun kind bij ons in goede handen is.

Oh ja, nog even iets anders, heb je naast je werk toevallig nog een uniek talent of bijzondere passie, op het gebied van dans, muziek, theater of sport? Dat komt dan goed uit. Want binnen ons creatieve concept bieden wij activiteitenpropgramma’s aan waarbij we je de unieke kans bieden om jouw passie te delen met de kinderen. Zo krijgen de kinderen iets extra’s mee, wat alleen jíj ze kunt geven. Waarmee je ze blij maakt, inspireert en motiveert en waarvan ze hun leven lang profiteren.

Maar het belangrijkste dat we van je vragen is dat je gewoon heel goed bent in wat je doet met de kinderen en oprechte interesse hebt in hun ontwikkeling. Want daar worden zij blij van, en wij ook. En, daar durven we wel om te wedden, jij ook?

 

Solliciteren

Ben jij die unieke pedagogisch medewerker voor onze VVE met een passie voor peuters? Dan wachten wij natuurlijk met smart op jouw CV. Een motivatiebrief mag er altijd bij, maar voel je niet verplicht. We hopen je snel te spreken.

Wil je meer weten over de functie? Nena vertelt je er graag alles over. Je kunt haar bereiken via 085 – 580 7000 of werken@unikidz.nl.

Onze locaties

De UniKidz locaties vind je in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Lisse en Wervershoof. 

Ons Manifest

Hoe wij denken? Hoe wij werken? Hoe wij leven? Hoe wij ademen? Waar wij elke dag weer met plezier voor opstaan?